Laura van LuipenLaura van Luipen

Laura van Luipen (Erasmus Universiteit Rotterdam ’99) kan bogen op ruim twintig jaar ervaring als advocaat. Na enkele jaren een brede praktijk te hebben gevoerd, met het accent op ondernemingsrecht en arbeidsrecht, heeft Laura zich de afgelopen tien jaar vergaand gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij heeft onder meer de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie in 2004 succesvol afgerond.

Laura zet graag haar tanden in een zaak, en weet te overtuigen met haar kennis en ervaring.  Zij focust op de praktische kant van de zaak en bespaart haar cliënten nogal eens kosten en procedures met een ogenschijnlijk eenvoudige oplossing van een arbeidsrechtelijk probleem.

Laura van Luipen is lid van de specialisatieverenigingen Vereniging Voor Arbeidsrecht (VVA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Rotterdam (VRAA). Zij geeft geregeld lezingen op het gebied van het arbeidsrecht en is actief op Twitter (@LauravanLuipen), LinkedIn (nl.linkedin.com/in/lauravanluipen) en diverse arbeidsrechtelijke fora op internet.